Jelenlegi hely

Üdvözöljük

Az INTERCOMP Kereskedő- és Rendszerház Kft. 1989 óta fejleszti és forgalmazza az ügyfelek igényei szerint kialakított egyedi illetve open-source megoldásait.

Fejlesztési politikánk a platformfüggetlen, felhasználóbarát, moduláris szerveződésű, elsődlegesen a webes technológiára épülő megoldásokat helyezi előtérbe, ennek eredményeként funkciógazdag és főleg nagy megbízhatóságú rendszerek bevezetését tudjuk felvállalni, melyek egyszerre nyújtanak általánosan megszokott szolgáltatásokat és egyedi, megrendelő-specifikus megoldásokat.

A partnereinkkel kialakított stratégiai együttműködések hozzájárulnak a teljes körű, magas színvonalú megoldások megvalósításához, melyek a komplex infrastrukturális szolgáltatásoktól a személyre szabott tanácsadásig terjednek.

Rendszerszintű megoldások

Fő tevékenységünk egyedi informatikai megoldások tervezése, fejlesztése és implementálása, mely tevékenységekkel több mint 20 éve foglalkozunk, megoldásaink jellemzően sokfelhasználós környezetben működnek. Ez idő alatt számos platformon alakítottunk ki rendszereket. A korszerű webes technológiák felhasználásával költséghatékony, megbízható és könnyen menedzselhető professzionális rendszereket alakítottunk ki.

A modern webes technológiák nyújtott előnyök minél teljesebb kihasználása érdekében saját fejlesztői környezetet és portál rendszert alakítottunk ki, ez a smartPORTAL. Használatával gyorsan, költséghatékonyan tudunk az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat szállítani.

Az iparági követelményeknek megfelelően felkészültségünket folyamatosan kiterjesztjük az újonnan megjelenő módszerekre és technológiákra, ezért mindig naprakész szakmai felkészültséggel rendelkezünk.

Szoftverbevezetés

Az ügyfeleink egyedi igényeit maradéktalanul kielégítő megoldások fejlesztése és kialakítása mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a megoldásaink beillesztésére a megrendelő meglévő informatikai környezetébe.

Szoftver bevezetési kompetenciáink:

  • Technológiai keretrendszer: a smartPORTAL rendszer egyes elemei önállóan is felhasználhatók háttérszolgáltatások kialakításához vagy gyors alkalmazásfejlesztéshez. Az ügyfél szempontjából ez lerövidített szoftverfejlesztési tevékenységet, egységes platformot biztosít, valamint az egymást követő fejlesztések egységes felületen és technológiai háttérrel valósulhatók meg.
  • Saját fejlesztésű megoldások ("dobozos" szoftverek) bevezetése: a több éves fejlesztői és bevezetői gyakorlat eredményeként összegyűjtött know-how alapján kidolgozott smartPORTAL alkalmazások bevezetése.
  • Harmadik fél által gyártott megoldások bevezetése: nemzetközileg elismert, jellemzően open-source rendszerek bevezetése.

Támogatási szolgáltatások

Alapvető törekvésünk informatikai szolgáltatások nyújtása az igény felmerülésétől a rendszer életciklusának végéig. Ennek megfelelően a rendszerek kifejlesztését vagy bevezetését követően a rendszertámogatási szolgáltatások széles körét kínáljuk ügyfeleink részére.

Ezeket a támogatási szolgáltatásokat egyedi, testre szabott szerződések keretében nyújtjuk

Jellemző szolgáltatások:

  • Rendelkezésre állás: munkaidőben vagy külön igény esetén azon kívül is folyamatos támogatást biztosítunk a kijelölt kapcsolattartók számára. A bejelentésekre munkatársaink igyekeznek azonnal, komolyabb esetekben a megfelelő kiértékelést követően reagálni.
  • Rendszerkövetés, karbantartás: az átadott vagy üzemeltetett rendszerrel kapcsolatban felmerült új igények kezelését, megvalósítását kiemelten támogatjuk, illetve e szolgáltatás keretében végezzük a felmerült javításokat is. A garanciális hibák javítása díjmentes, egyéb hibákat vagy kéréseket az ügyféllel egyetértésben megállapított sürgősségük és fontosságuk szerintén javítjuk illetve valósítjuk meg.
  • Szakértői támogatás: a felhasználók és az helyi üzemeltetők számára szakértői segítséget nyújtunk valamennyi területen, legyen az üzemeltetési környezet, szoftverek verzió változásai, a felmerülő új feladatok lehetséges kezelési módjai és a megfelelő megoldás kiválasztása, a külső illetve belső szabályozási környezet változásaira való reagálás, biztonsági kérdések megoldása.
  • Adatgyűjtés, adatfeldolgozás: kiemelt szolgáltatásunk az adatgyűjtés és adatfeldolgozás területén a kampányszerű tevékenységek támogatása, ideértve az adatok összegyűjtését on-line vagy hagyományos módszerekkel, a beérkezett adatok feldolgozását és részlegesen automatizált kiértékelését. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a különösen nagy adatmennyiségek feldolgozásában, adatbázisba és tudásbázisba szervezésével.
  • Egyedi igények kiszolgálása: speciális esetekben vállaljuk az informatikai alap infrastruktúra kiépítésével, bővítésével vagy korszerűsítésével kapcsolatos tevékenységeket is, mint a hardverek és alapszoftverek szállítását, telepítését és beüzemelését , helyi hálózatok tervezését és/vagy kiépítését , a rendszerek beüzemelését és/vagy üzemeltetését akár teljes szolgáltatási területen, akár egyes speciális részterületeken.