Jelenlegi hely

Termékcsalád

smartPORTAL™ Basic

Alapváltozat kisvállalatok számára a gyors és egyszerű internetes megjelenéshez. Kiváló megoldás rövid idejű kampányok vagy ritkán változó, jellemzően PR oldalak üzemeltetéséhez. Gyors, jól skálázható, egyszerűen karbantartható megoldás. Csak tartalom oldalak megjelenítésére alkalmas, interaktív lehetőséggel (blog, fórum, vendégkönyv stb.) nem rendelkezik.

smartPORTAL™ Standard

Általános változat minden vállalkozásnak interaktív internetes felület kialakításához. Az általános tartalomkezelő funkciókon túl dokumentumtárat, alapvető projektkezelést és kérdőív modulokat is tartalmaz. Rugalmas, jól skálázható megoldás.

smartPORTAL™ Enterprise

A legnagyobb funkcionalitású változat, a smartPORTAL™ keretrendszer minden elérhető funkciójával. Fejlett csoportmunka és  projekt menedzsment támogatás, on-line adatgyűjtés és kiértékelés, beépített tudásbázis. Robosztus megoldás teljes körű intra/internetes környezet kialakítására.
Az egyes portál változatok összehasonlító táblázatát itt találja.

smartPORTAL™ AutServ (Authentication Server)

Autentikációs és jogosultság-kezelő szolgáltatásokat biztosító nagyteljesítményű szerver. Bővebben lásd itt.

smartPORTAL™ ObjServ (Object Server)

Nagyteljesítményű objektumkezelő szerver, particionálással, fájlkezeléssel és teljes szövegű keresés támogatásával. Bővebben lásd itt.

smartPORTAL LM-SIS (Laboratory Management - Scientific Information System)

Labormenedzsment és tudományos információkezelő rendszer. Minták és mintaszerű mérések, mérési kampányok kezelése, "big data" kezelésének megoldása, elosztott adatbáziskezelés, felhő alapú üzemeltetés támogatása. Bővebben lásd itt.
 

A termékek elérhetősége

Valamennyi smartPORTAL™ termék "dobozos" változatban és SaaS (Software as a Service) formában egyaránt elérhető. A dobozos változat vásárlása esetén a telepítést és a beállítást a vásárlónak kell elvégeznie a mellékelt leírások szerint, vagy külön megrendelhető a testreszabás is.
Szolgáltatásként történő vásárlás esetén havi vagy éves díj fizetése mellett a portált az Intercomp Kft üzemelteti, a vásárlónak csak a tartalomfeltöltéssel kell foglalkozni. Ez esetben az alapbeállítást és a testreszabást az első éves díj tartalmazza (design tekintetében korlátozásokkal), a további arculatváltások külön megállapodás tárgyát képezik.